Какво е новото при лаптопи Asus

Водещи търговци за IT техника у нас дадоха подобаващото второ място в класацията за топ 10 на най-продавани геймърски лаптопи на Асус. Не само елегантния дизайн дава предимство на Китайския бранд, но и безупречното изпълнение по отношение на технически характеристики, които позволяват да се развихрите и покажете способностите си на геймър.  Дори най-ниския клас от тази серия на Asus е оборудван с достатъчно добри показатели, които да дадат свобода на действие. Ниският и базов модел на видеокартата е достатъчно стабилна, за да възпроизведе и някои 3D игри, които геймърите харесват. Този семпъл модел е евтин, но ако искате нещо по-атрактивно и мощно вижте лаптопи Asus от Plasico IT Superstore.

Моделите с впечатляващ дизайн като Asus GL552VW предлагат едно неповторимо усещане за стабилност на системата. Абразивната повърхност на корпуса е изискана и уникално елегантна. Тук китайския производител залага на авангардни преливащи нюанси, които отреждат едно високо стъпало в стълбичката на най-внушителните лаптопи за игри. Този култов модел разполага с Intel Core i7-6700HQ процесор. Осем гигабайтовата памет и бърз диск вдигат оборотите на макс. Преобладава цветът на победата, а именно червено и лед осветлението по клавиатурата е наистина едно уникално забавление, което да си подарим. Този супер високопроизводителен лаптоп Asus има определено самочувствието да си заслужи по-висока цена. Допълваме с Full HD матов дисплей и вече имате съвършеният геймърски преносим компютър.

Ултра модела при лаптопите Asus е ROG. Това са повече от съвършени и изпипани преносими компютри, които не отстъпват на най-добрите в сектора. Тук както се казва всичко е по две. Преобладаващи цветове са сиво и червено и разбира се, че когато играете дори влизате в образа на своя герой. Допълнителните портове за очилата за виртуална реалност максимално обръщат играта във ваша полза. При по-слабите компютри най-новите игри трудно ще се завъртят, но тук при Асус имаме висока производителност допълнена с 16 гигабайтова рам памет. Колкото по-детайлно се запознаваме с този лаптоп Asus ROG толкова повее ни се приисква да го притежаваме за себе си.

Тайванският производител на качествена техника в сферата на IT има доста високи амбиции, които са поставени като цел за тази година. Това е причината и на пазара да се появяват модели, които да са предназначени за педанти, делови хора от всякакви професии и геймъри. От компанията очакваме и най-лекият лаптоп, който се твърди, че ще бъде под 1 килограм. Това е смело и очакваме с нетърпение уникалните вдъхновяващи преносими компютри Асус.

Host.bg и Tophost.bg стават стратегически партньори

Host.bg, един от водещите доставчици на хостинг услуги в България, част от дигиталния бизнес на Нова Броудкастинг Груп, подписа договор за стратегическо партньорство с Tophost.bg.

Със старта на партньорството, настоящите клиенти на Tophost.bg ще получат хостинг услуги от най-висок клас и постоянна 24-часова техническа поддръжка. Абонатите на Tophost.bg ще получат достъп и до широк спектър от допълнителни услуги, сред които облачен хостинг, аудио и видео стрийминг, възможност за регистрация на домейни с повече от 240 разширения, както и допълнителни възможности за маркетинг и реклама чрез популярната платформата за реклама на клик – Adwise.

Host.bg е създадена през 2004 г. и предлага пълна гама от хостинг услуги, като споделен хостинг, регистрация на домейни, виртуални и наети сървъри, облачни решения за частни и бизнес клиенти. Още същата година фирмата участва в „BG сайт на годината“ и печели №1 място в категория електронни услуги. През 2007 г. Host.bg става част от „Нетинфо“, а през 2008 година подписва договор с Google Adwords и става първият оторизиран риселър на Google Adwords в България. Пет години по-късно – през 2013 г., компанията става част от Нова Броудкастинг Груп.

Tophost.bg е на българския пазар от 2005 г. и бързо заема своето място на онлайн пазара в България. Компанията е ориентирана към обслужването предимно на крайни клиенти.