CooliceHost представя интелигентните си и мощни VPS Hybrid хостинг планове

Хостинг компанията предлага на потребителите си интелигентните хостинг решения на достъпни цени.

Малко след старта си, CooliceHost.com пусна и иновативните си VPS Hybrid планове, които отговарят на последните пазарни изискванията и потребности.

Тези хостинг услуги може да бъдат поръчани свободно на сайта с един клик, избирайки някоя от следните локации – Англия, Испания, Холандия, Италия, Портогалия. Те са специално създадени за нуждите на средния и голям бизнес, следвайки последните тенденции на пазара на VPS решенията. Ресурсите, съдържащи се във всеки един план са изцяло съобразени с желанията на клиентите. При недостинг на ресурси, винаги има опция да се мине на пo-горен план по заявка на клиента.

Обявените VPS планове са, както следва (кликнете на снимката за пълен размер):VPS хибриден хостинг

Например, за големи сайтове от до 1000 и нагоре посещения на ден, размер на файловете и базите данни не повече от 15 GB – идеален план би бил LSV VPSh 512. Всеки един добре запознат със сайта си администратор знае точните параметри, които са му нужни. CooliceHost винаги е насреща да предостави адаптирано решение за нуждите на всеки бизнес, ако не намира това, което има на сайта им.

На повечето локации, към VPS хибридните плановете компанията предоставя неограничен bandwidth. Потребителите няма нужда да се тревожат и за превишавaните лимити на базата данни.

Изключително предимство на новите VPS Hybrid хостинг услугите на CooliceHost е добрата защита от DDOS атаки, които бележат ръст в последните 2 години.

Цените на VPS плановете варират от €9.80 до €75.50 на месец.

Освен, че всичко е добавено като стандарти, VPS Hybrid плановете имат и удобен и лесен за управление административен панел, който предоставя на клиента различен набор от статистики, представени в графиен вид. Към предимствата може да се причислят LiteSpeed Webserver и Varnish Cache Architecture – нужни за по-бързата работа на сайтовете, както и DDOS защитата.

Благодарение на комбинацията между статистиките в реално време и удобния начин за управление, CooliceHost дава възможност на всеки един да започне да използва услугата веднага. Бързината и количеството на предлаганите ресурси са друго перо, с което компанията се гордее.

Бързите и качествени VPS хибридни планове могат да бъдат свободно поръчани на сайта coolicehost.com.

За CooliceHost
CooliceHost е хостинг компания, сформирана от опитни специалисти в областта на уеб хостинг услугите. От създаването си насам, CooliceHost продължава да стъпва сериозно на световния пазар за хостинг решения, внедрявайки иновативност и бързина, нужни за всеки един бизнес.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*