Host.bg и Tophost.bg стават стратегически партньори

Host.bg, един от водещите доставчици на хостинг услуги в България, част от дигиталния бизнес на Нова Броудкастинг Груп, подписа договор за стратегическо партньорство с Tophost.bg.

Със старта на партньорството, настоящите клиенти на Tophost.bg ще получат хостинг услуги от най-висок клас и постоянна 24-часова техническа поддръжка. Абонатите на Tophost.bg ще получат достъп и до широк спектър от допълнителни услуги, сред които облачен хостинг, аудио и видео стрийминг, възможност за регистрация на домейни с повече от 240 разширения, както и допълнителни възможности за маркетинг и реклама чрез популярната платформата за реклама на клик – Adwise.

Host.bg е създадена през 2004 г. и предлага пълна гама от хостинг услуги, като споделен хостинг, регистрация на домейни, виртуални и наети сървъри, облачни решения за частни и бизнес клиенти. Още същата година фирмата участва в „BG сайт на годината“ и печели №1 място в категория електронни услуги. През 2007 г. Host.bg става част от „Нетинфо“, а през 2008 година подписва договор с Google Adwords и става първият оторизиран риселър на Google Adwords в България. Пет години по-късно – през 2013 г., компанията става част от Нова Броудкастинг Груп.

Tophost.bg е на българския пазар от 2005 г. и бързо заема своето място на онлайн пазара в България. Компанията е ориентирана към обслужването предимно на крайни клиенти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*